Algemeen

Het beste kledingadvies voor mannen

Veel mannen vinden het lastig om up-to-date te blijven met de laatste fashion trends. Om die reden is het voor mannen niet altijd even gemakkelijk om er stijlvol bij te lopen. Daar willen we je een handje bij helpen. Wij hebben namelijk een aantal kledingtips voor je verzameld die het makkelijker voor je kunnen maken om er netjes en bij de tijd uit te zien en dat is wel zo prettig om te weten.

Ruim oude kledingstukken op

Als allereerst is het belangrijk om met de tijd mee te gaan. Mode verandert namelijk continu. Een kledingstuk kan in één jaar tijd van razend populair naar ‘dit kan echt niet meer’ gaan.  In kledingwinkels hangen altijd de kledingstukken die op dat moment in de mode zijn en daarom is het ook belangrijk hier af en toe eens binnen te lopen. Ruim oude kledingstukken vervolgens ook echt op. Als je het moeilijk vindt om kleding weg te doen, dan kun je ook een afspraak met jezelf maken dat je het kledingstuk pas weg gooit als je het een jaar niet meer hebt gedragen. Op die manier hou je je kledingkast up-to-date en heb je minder kans op een fashion blunder!

Kwaliteit boven kwantiteit

Je kunt bij het kopen van nieuwe kledingstukken beter gaan voor kwaliteit dan kwantiteit. Als je veel kledingstukken koopt die je niet draagt, of die eigenlijk niet zo mooi zijn, dan is het weggegooid geld. Je kunt dan beter investeren in een paar kledingstukken die van goede en mooie kwaliteit zijn. Deze kleding zul je vervolgens ook echt dragen en daarom is het zeker het geld waard! Ook gaat deze kleding langer mee waardoor je er voor een langere periode van kan genieten en daarom is het een goede investering.

Sokken en schoenen zijn niet te vergeten

Een van de eerste dingen waar mensen op letten bij een persoon zijn de schoenen. Daarom is het ook zeker belangrijk om af en toe een paar nieuwe schoenen te kopen. Zorg er vervolgens voor dat de schoenen niet teveel afleiden van de rest van de outfit. Draag bijvoorbeeld geen felle kleur schoenen bij een neutrale outfit. Daarnaast is het ook handig om sokken regelmatig te vervangen. Sokken vallen namelijk ook op wanneer mensen naar de schoenen van iemand kijken. Wij raden bijvoorbeeld aan om een aantal nette Tommy Hilfiger sokken in de kast te hebben liggen. Deze passen namelijk goed bij elke outfit en zijn van goede kwaliteit!

 

Geef een reactie