Algemeen

De leukste winter trends voor mannen

Altijd als de winter er weer aan komt is het even mentaal voorbereiden. De zon gaat weg en de wolken komen weer tevoorschijn. Hier hoort natuurlijk ook bij dat de winterkleren weer uit de kast komen. Elke winter zijn er weer andere trends hip en moet je eigenlijk weer je hele garderobe vervangen. De modetrends gaan tegenwoordig zo snel dat het maar moeilijk is om bij te blijven. Daarom vertellen we je in dit artikel wat de laatste winter trends zijn voor mannen, zodat jij er voor kan zorgen dat jouw kledingkast helemaal up-to-date is.

Comfort

Natuurlijk moet je kleding er leuk uit zien, maar comfort is ook echt een sleutelwoord. Als het koud is buiten, wil je lekker zittende truien dragen waar je je lekker in kunt verstoppen. Comfort ligt helemaal in lijn met de winter trends van nu, omdat het helemaal hip is om oversized kleding te dragen. Je ziet steeds vaker zoals mannen als vrouwen rondlopen in iets wat te grote joggingbroeken, sweaters en t-shirts. Sommige mensen zijn bang dat dit meteen heel onverzorgd en slobberig staat, maar dat ligt er maar net aan hoe je dit combineert. Zo kun je een wat grotere trui combineren met een strakke broek, waardoor alsnog goed je figuur te zien in.

Lange jassen

Lange jassen zijn niet alleen heel hip, ze zijn ook nog eens erg comfortabel. Langere jassen geven veel veel extra warmte, waardoor je beter beschermd bent tegen de koude wintermaanden. Lange jassen waren voor de vrouwen al een langere tijd erg hip, maar de laatste tijd is dat voor mannen ook zo het geval. Ga voor een lange mantel jas als je wat chiquer gekleed moet, of voor een gewatteerde jas als het echt koud wordt. Voor elk type man en gelegenheid is wel een mooie lange winterjas te vinden.

Coltruien

Either you hate it, or you love it maar coltruien heren zijn weer helemaal hip! Je hebt veel verschillende soorten coltruien. Je kunt natuurlijk gaan voor een wat dunner gebreid coltruitje gaan. Voor de echte koude dagen is dit misschien net wat te koud en kun je beter een dikke coltrui heren aanschaffen. Hoe coltruien het doen bij de vrouwen is ontzettend verschillend. Sommige vrouwen vinden het ontzettend moois staan, terwijl anderen het juist niks vinden. Wat de wintertrend eigenlijk ook zijn en wat de vrouwen hier van vinden maakt eigenlijk ook niet veel uit. Het is belangrijk om je lekker te voelen in je kleding en te dragen wat je leuk vindt. De nieuweste trend skunnen je natuurlijk wel altijd inspireren.

Geef een reactie